Sunday, 24 February 2013

Purkua, purkua..

Sunnuntai-ilta 24.2.2013

Assemblyt on virallisesti päättyneet ja kävijöiden oli aika suunnata kotiin. Me järjestäjät sen sijaan jäimme vielä tapahtumapaikalle purkamaan ja siivoamaan paikkoja. Jokainen tiimi hoitaa ensin toki omat kamansa kasaan, mutta mikäli hommaa ei löydy, niin mennään jelppaamaan kavereita purkamaan heidän kamansa.

Gamecrew panee koneita pakettiin

Info purkaa

Netcrew:n porukka hankalien kysymysten äärellä

Kytkimet ja WLAN-tukarit odottamassa kuljetusta

Livecrew panemassa lavaa & sali-av:tä pakettiin


Kaikesta siivouksesta huolimatta, paikalle jää vielä jokunen roska sinne tänne
Sellainen oli se Assembly!

Kello on tätä kirjoittaessa 17.42 ja tällä hetkellä on purettuna netti lähes kokonaan, sähköt kokonaan, liven toimitus on tyhjä, Netcrew:n NOC on melkein tyhjä, pöydät ja tuolit on kasattu. Trussit laskettu ja pantu nippuun. Enää jäljellä on suurimmaksi osaksi tavaroiden pakkaus autoihin ja kuljetus varastointipaikkoihin ja siivouksen tekeminen. Siellä täällä on toki jokaisella tiimillä vielä omaa purettavaa. Aika nopeasti jengi saa tapahtuman nippuun. 

Kiitos teille kaikille, olitte sitten tapahtumassa paikan päällä tai virtuaalisesti osallistumassa esimerkiksi irkitse tai tämän blogin kautta! Oli taas hienot Assemblyt! Teille on ihana tehdä tällaista tapahtumaa :) Paljon rakkautta! <3 <3 <3 <3 <3

-Outi

No comments:

Post a Comment