Saturday, 23 February 2013

Sulaneita sydämiä ja editointia

Perjantai-ilta 22.2.2013

Illalla ei enää saatu oikein kuvailtua materiaalia, koska kuvattava aina karkasi jonnekkin. Onneksi meillä oli kuitenkin vaihtoehtoista tekemistä odottelun varalta, ja leivoimme Matin ja Maarenin kanssa muffinseja. Makuna oli mansikka, ja värinä ruskea, ihan vain koska voimme. Ongelma oli, että panin tekemäni hopeiset suklaasydämet hiukan liian nopeasti muffinsseille ja ne suli.. No sitä se väsymys teettää ;) Mutta hyviä niistä silti tuli.

"Suklaa sydän, tinakuoret, aina murtuu sulaen.."

Lauantai 23.2.2013

Aamu alkoi rauhallisesti. Ja koska allekirjoittanut ei juo kahvia, päätin hifistellä Chai Lattella. Taas meille iski ongelmia. Emme löytäneet siivilää, joten jouduimme hiukan soveltamaan suodatinpapereilla. Mutta kyllä me saatiin Chaita aikaiseksi. 

Kun oli aamupala saatu syötyä, aloimme taas kuvaamaan Aketzun kanssa. Yksi haastattelu purkkiin, jes! Nyt ois kaikki kuvattavat jutut valmiina. Seuraava vaihe onkin editointi, ja Aketzu hoitaa sitä, minun katsellessa vieressä huuli pyöreänä. Video saatiin johonkin kuosiin päivän aikana ja illasta nauhoittelin vielä parit spiikit ohjelmaamme varten. Nyt ne on yhdistetty videoon ja taustalle on lisätty hiukan musiikkia tunnelmaa tuomaan. Ainut uupuva asia on enää nimitekstit haastateltavien kohdilta videosta. 

Vielä illan aikana olisi tarkoitus käydä haastattelemassa kävijöitä ja tehdä pieni kooste viikonlopusta. Ja jos samalla katsoisi muiden video-tuotokset. Jännittää jo nyt mitä kaikkea tiimimme on saanut aikaiseksi.
Japsu ja Aketzu editoimassa

No comments:

Post a Comment