Friday, 22 February 2013

Winterit alkaa!

Keskiviikko 20.2.2013

Saavuin ensimmäisen kerran Kaapelitehtaalle keskiviikkona puolen päivän jälkeen. Päivä meni lähinnä kuvaillessa videoita ja kuvia tapahtuman rakennuksesta ja samalla Aketzun kanssa pohtiessa tulevien ohjelmien tekoa. Vähän oli sellainen olo, että seikkailen vain ympäriinsä ja olen tiellä. Muutamia kivoja pätkiä saimme kuitenkin aikaiseksi.

Paljon pelikoneita asentumassa

AV-kamaa

Torstai 21.2.2013

Toisin kuin keskiviikko, oli torstai jo työntäyteisempi. Kuvailun lisäksi autoin muita tiimejä rakentamaan tapahtumaa. Lähinnä autoin Netcrew Operation Centerin (NOC:in) rakentamisessa. Koska tapahtumapaikalla pitää olla kokoajan jonkun valvomassa verkkoa ja päivystämässä, niin pitäähän olla myös tilat joissa olla sinä ainaka. Usein myös muut kuin päivystäjät hengailevat paikalla pitämässä seuraa. Tätä varten NOC on sisustettu mahdollisimman viihtyisäksi. Aluksi laitoimme messumattoa lattialle, sitten sijoittelimme kalusteita paikoilleen ja lopuksi vielä hiukan valoja piristämään tunnelmaa. Tätä voisi sanoa jo kodikkaaksi! Lopuksi kuvasimme vielä pari inserttiä tuleviin ohjelmiin Aketzun kanssa. Illalla tulikin uni nopeasti touhukkaan päivän jälkeen.
Saanko esitellä, R2D2! Joka muuten auttoi
 imuroimaan NOC:in lattiaa

"Oliks meillä jossain käyttöohjeita näihin valoihin?" Kyllä, joku oikeasti kysyi niitä ja luki ohjeita!

Perjantai 22.2.2013

Aikainen lintu madon nappaa.. tai sitten Mountain Dew:n jääkaapista. Olimme paikalla heti 8 aikaan, kun tapahtumaan tehtiin palotarkastusta. Sen jälkeen aloimme taas Aketzun kanssa kuvailla. Kävimme muunmuassa haastattelemassa kävijöitä jonosta ja asentamassa GoPro:n kuvaamaan timelapsea salin täyttymisestä. Nyt pidämme pientä taukoa kuvailusta, joten ajattelin kirjoitella tällaisen nopean bloggauksen tähän väliin ja jakaa teille pari kivaa kuvaa tapahtumasta.

Livecrew <3 Webcrew

Liven edittikoneet odottavat käyttäjiään

No comments:

Post a Comment