Wednesday, 3 July 2013

Kesäassyt tulee? Oletko valmis? Minä en...

Kesä tuli hivenen yllättäen. Ei kyllä haitannut yhtään. Kesti vain hetken tajuta, että kohtahan ne assytkin on ja jotain pitäisi alkaa hiljalleen niiden eteen tehdä. Kevät on mennyt hiukan suunnitellessa mitä tehtäisiin. Itse teen yhden lyhyen AssyTV-pätkän Aketzun kanssa ja varmaan digikimin pienenä apulaisena sitten live-ohjelmissa.

Helsinki 25.5.

Omaa ohjelmaamme varten joudutaan näkemään aika paljon vaivaa, vaikka se tuleekin olemaan lyhyt. Aloitimme sen kuvauksia aurinkoisessa Helsingissä. Paikkana oli William K Kurvissa. Vähän tuli lähdettyä taas soitellen sotaan, eli täysin valmistautumatta. Piti taas muistaa etten huuda mikkiin, ennen kuin haastattelen jotakuta. Ja pri muutakin pikkujuttua piti kaivaa muistin syövereistä. Matskua tuli varmaan yhteensä pari minuuttia eli leikattuna ehkä 20 sekuntia tai sinnepäin. Aikaa tähän meni kokonaisuutena varmaan toista tuntia kun piti siirtyä pelipaikalle ja sieltä kotiin.

Tampere 29.6.

Toinen otos tehtiinkin Tampereella. Tällä kertaa oli jo hiukan havaintoa mitä ollaan tekemässä joten homma oli putkessa huomattavasti nopeammin. Tällä kertaa matka-ajat oli taas hivenen pidemmät, mutta onneksi oli muutenkin asiaa tähän kauniiseen kaupunkiin ja kelit olivat mainiot.

Kuvattavaa en vielä paljasta ;) Kuvan otti Laura "brokenheart" Ahokas

Ruoholahti, Helsinki 3.7.2013

Tämän päivän saldo oli ohjelmien ideointia Digikimin kanssa. Päädyimme lounaalle NYC Burgeriin, Ruoholahteen. On se vaan huomattavasti helpompi pohtia ideointeja ja toteutuksia kun on toisen kanssa samassa paikassa. Nyt alkoi olla se olo, että kohta voi oikeasti alkaa tekemäänkin jotain! Jo sormet syyhyää tekemään telkkua! Löytysköhän jostain lääkettä tähän vaivaan?

Digikim tekemässä muistiinpanoja
Nyt pitäisi vielä illasta suunnata kohti Malmia tekemään yksi kuvauspätkä :) Tästä se kesä käynnistyy!2 comments: